11 Şubat 2015

sleepy hollow s02e16:

What Lies Beneath

--- spoiler ---

.her seferinde uykum geliyor bu dizide, bilemiyorum diziden mi? izlenme vaktinden mi ama pek bir şey olduğu yok. yeraltındaki tünelleri inceleyen bir ekip gizemli bir kapak bulur ve açar, içinden yaratıklar çıkar ve adamları kapar.

.sonra bizim ekip devreye girer, onlar kapaktan içeri girer ama yakalanmaz. nasılsa artık burunları bile kanamaz. adamlar harika belki ondandır diyeceğiz ama biri silahlı bir oklu ne bileyim o kadar mühim bir yaratık diye bunca yıllık tanık bilgisini patlattılar ama hiç de bir şey olmadan kaçtılar kurtuldular ona ayar oldum.

.helix'in yeni tarikat lideri bölümde de amerikanın kurucularından bir başkanı canlandırmış. onun hologramı imiş. vakti zamanında ikabat ile takılıyorlarmış. birden bu yapıyı ondan saklaması gerektiği için arkadaşlıkları bitmişmiş de ikabat da amerikanın kurucularındanmış da falan filan diye bir sürü laf edildi.

.o kadar bilgi dendi, o zamanda adamlar tutmuş hologram neyin yapmış ama hepsini patlatmak zorunda kaldılar, neymiş enerjisini yaratıklardan alıyormuş. iki tane adamı feda etmeleri gerekirmiş. ulan iki yüz yılda iki üç adam nedir ki? kurtaracağın milyonları düşün. iş olsun işte saçmaladılar sinir ettiler.

.nasıl olsa internet var diye laf da koyuyor. başta da instagramın fotoğraf çekmeyi bırakın yaşayın mesajı vardı. artık bu mesajı vermek fotoğraf çekmenin kendisi oldu nerdeyse, gelen geçen mesaj dayıyor sanki kendisi aynı ortamlarda tanıtılmıyor.

.her neyse adamları kurtardılar, elli kere tünele girdiler çıktılar falan derken bir şey olmadı ve patlattılar bitti mesele.

.zenci polisimiz jenny'i kafaladı falan kanıtlardan birini çalmaya çalıştılar. orada da bir şey olmadı. adam ruhsuz uyanmış da bir tane büyü bulmuş geçici olarak iyi olmuş ama bunun vakti geçiyormuş tamamen henry'nin kontrolüne girecekmiş. eh dedim peki...

.henry meselesi fena olmadı bir tek, anasına rüyasında göründü ve güya kendi türünden biri olarak birlikte işler yapmak istiyor. anası zaten kötü olacaktı. hep birlikte dünyayı yıksınlar bak o zaman fena olmaz. henry'nin bir yere ait olma meselesi de üzüyor insanı, koca adam olmuş ama hala atlatamamış. moloch'dan sonra falan yıkıldı adam resmen hehe.

--- spoiler ---