24 Şubat 2015

samurai jack s03e13:

Jack and the Labyrinth

--- spoiler ---

.bir elmasın çalınma öyküsü yapalım demişler. bir tarafta ninja jack, diğer tarafta bond benzeri bir tip. yardımlarından ötürü jack'e teşekkür edip harita veriyor birileri. piramit gibi bir yere geliyor ve olaylar başlıyor.

.hırsız bond abimiz de kendi yöntemleri ile elmasa kadar ulaşıyor. derken alarmi tetiklemeden elması aldım almadım derken, korumalar devreye giriyor ve kaçar mısın kaçmaz mısın? öyle aynı şeyler oluyor. bir güveniyor, bir güvenini sarsıyor. bir birlikte çalışıyorlar, bir birbirlerini kovalıyorlar falan filan işte.

.derken; elmas bir onda, bir jack'te... piramitten aşağı yuvarlanıyor elmas, peşinden iksi birlikte yuvarlanıyor. düştükleri yerin ortasına elmas düşüyor. komiklerine gidiyor ve gülüyorlar ama çat elmas parçalanıyor. ülen elmas parçalanır mı hiç?

.neyse üçüncü sezonu da böyle bitiriyorlar, pek bir olay olmuyor. öyle çerezlik izletiyor işte. aku ve geçmişe dönüş meselesini böyle tasarlamamaları lazımmış. şu vakte kadar gördüğüm en iyi bölüm, çizgi filme denk geldiğim zıplamalı, maymunlu bölüm imiş. ne enterasan.

--- spoiler ---