27 Şubat 2015

forever s01e16:

Memories of Murder

--- spoiler ---

.pek güzel değildi bölüm, pek bir şey de olmadı. walking dead dizisindeki beth'i görmüş olduk. cinayeti işleyen tip de oymuş. dengesiz bir kız rolünde idi. olay da eski eşine benzeyen bir kıza o dönemin kıyafetlerini giydirip rol yaptırma fantezisi imiş.

.tabi bölümün ağır topu bizim dominant hatun idi. maşallahı var hoş hatun, henry ile de güzel takıldılar, pek iyi şekilde ilerliyordu işler ama sana karşı ciddi hisler besliyorum diye karı bırakılır mı lan? başından beri ne yapıyordun diye sorması lazım ama çok aşmış tipler olduğundan pek bir şey demedi ve karıyı hasta yatağında bırakmış oldu.

.bizim jo hafif kıl oldu duruma sanki ama arkadaş ayağındalar, dizi eğer ilerlerse kesin bir ara takılacaklar diyorum. henry boşta jo boşta, birleştiririz arkadaş.

.neyse ilkin çöpte ceset bulunması geyiği fena değildi. sonra dedektif yardımcısı tip, adli tip yardımcısı tiple çöpü araştırıyorlar orada da hafif komiklik vardı. iki yardımcı tip de komikik açısından iyi olmuş.

.her şeyleri tam dizinin ama genel konusu eksik, buna rağmen akıcı şekilde gidiyor. polisiye sevmememe rağman izliyorum ama ne bileyim insan şu ölümsüzlük olayından gitsinler istiyor.

.devamlı bir unutulmayan aşk, aile şu bu göndermesi var ki bu bölümde beni baymaya başlamıştır bu hadise, gitsin başka kadına arkadaş bunca sene unutulmayan aşk mı olur? kimi kandırıyorsunuz?

.hatıraların hatırlandıkça yenilendiği ve şimdiki zamanın solduğuna dair güzel de bir konuşma yaptı ama yemedik yine de...

--- spoiler ---