15 Ocak 2015

cesar 911 s00e06:

Trouble At The Hong Kong Dog Cafe

--- spoiler ---

.bölümün esas oğlanı biraz anguttu, adam köpek kafe yapmış ama köpeklerine sahip çıkamıyor. yetmemiş dört tane köpek almış alık alık bakıyor. bölüm sonuna da olay olsun diye güven dolu adam portresi çizmişler. o da pek olmamış. değişti ayağı çekmişler yani baştan sona hiç de yemedim yani.

.lider olmayan gergin sahip ve dominant bir dişi husky ile böyle kombinasyon çıkıyormuş demek. dakkasında halleti cesar abi ama kafe sahini salak çocukla uğraştı baştan sonra. kendisi de dakkasında dudak büktü, saha egzersizinde köpek kaldırıyor kuyruğu gidiyor, hırlıyor falan ama bir şey yaptığı yok böyle bir salak bir tip işte.

.neyse kimseye bir şey olmadan hallettiler. son olaydan sonra da görev tamamlandı diye sevindiler. öbür gün yine sıkıntı çıkar, yapamadı bence. içinde yok bir kere elemanın. millette hayaller nasılsa artık yapıyor istediğini düşünmeden.

.yolda dört köpekle yürüyor, köpekleri saldırıyor falan komikti. zaten köpek kafesinde gelen köpeklere saldırma meselesi de harikaydı.

.bunlar haricinde cesar abinin showlarından kesitler koydular. olay cılız gelmiş olacak ki böyle bir şey yaptılar. abimizi sahnede görmek biraz kötü tabi. girdiği tripler ve hele kalabalığa yaptığı espiriler cidden kötü.

--- spoiler ---