22 Ocak 2015

cesar 911 s00e03:

It's The Baby Or The Dog!

--- spoiler ---

.cesar abimiz ne yapmış böyle yahu? paraya para demiyor herhalde. gitmiş singapur'a da köpek eğitim merkezi açmış. havuzlu mavuzlu, bildiğin standart yaratmış kendi çapında. adam uzak doğuya açılmış resmen de kim akıl vermiş buna ve harcadığı parayı geri almış mı çok merak ettim şimdi. natgeo da iyi para veriyordur, o da kesin. helal hoş olsun ne diyelim hehe.

.bölümün olayında karnı burnunda bir kadının saldırgan köpeği vardı. karıyı hamile bırakmış gitmiş kocası, bu da köpeği ile bir başına kalmış. kadının dengesi kaçık, köpeği de ona güvenmiyormuş falan filan işte. korkak saldırgan köpek kontenjanından bir tip olarak cesar abimiz olaylara daldı.

.direkt boğan tasmalar ile bir iki ısırma cebelleşmesi ardıdan çok da olay olmadan hayvanı rehabilite etti. havuz başındaki güvenip atlama meselesini çok anlamadım. uzun tasma ve çekince güvenip atlasın diye bir senaryo kurmuş kafasında ama toplamda bir etkisi olduğuna emin değilim. tabi doğrusunu cesar bilir.

.neyse yaptı etti gitti, kadına götürdü köpeği az ötede tut dedi beceremedi. artık kafa nasıl gidikse az ötede dur diyince kötü hissediyormuş. köpeği muhafaza edemeyeceksin ötede dur mu denemez? çok saçma...

.neyse ki aile toplantısında daha iyi bir performans gösterdi ve ailesi kabul etti. tabi hepsi tiyatro da olabilir. baba tipi çok gergindi. bisikletle koşturmaya falan başladılar güzel şekilde, herkesler de mutlu mesut şekilde bölüm bitti. dünyanın en iyi mesleği tabi cesar millan.

.ara gösterilerden taşıma çantasını kemiren köpeğin davranışını değiştirmesi komikti. köpeği ters sokunca hayvan bıraktı kemirmeyi. avcılık içgüdülerinden yapıyor dedi. bilgi doğru değilse bile net etkisi oldu, iyidi. tavşana heyecan yapan köpek de komikti. onu da dakkasında düzeltti. kemik bekleyen köpek zaten yavru gibi bir şeydi, sayılmaz o.

--- spoiler ---