26 Ocak 2015

american horror story s04e12:

Show Stoppers

--- spoiler ---

.sıçtık bari sıvıyalım diyorlar herhalde. şimdi de çatur çutur adam öldürmeye başladılar. ucubeleri toplayan adamı öldürdüler sandım ama ilk öldürülen tipe benzetmişler. kolları bacakları kesip intikam almışlar. bir tek onu beğendim bölümde, gerisi çok fasa fiso idi.

.himym'dan gelen eleman fazla uzun kalamadı. yine çift başlılar ile sevişirken kuklayı itekledi ve ikizleri öldürmelisin muhabbetine döndü olay. derken gösterileri ayarlama evresinde bir alıştırma yapalım dedi. sarışın kızcağız ben asistan olurum dedi. 

.ikizler asistan olmaktan zengin piçinin getirdiği evraklar yüzünden vazgeçtiydi. zaten bu zengin piçi en karlısı oldu bölüm sonunda ya şimdi ortadan ikiye bölme hikayesine geri dönelim. neyse geçti kadın, girdi kutuya, ayakları kelepçeledi.

.kaçamayınca testere ile ikiye bölüverdi. böyle bir video da vardı. tatam diyor bir de mal, sarışını öldüreceklerini pek düşünmedim süpriz oldu ama kimse üzülmedi öldüğüne. iki dakika önce o bizi kurtardı diye laf ediyorlardı. senaryonun canını okudular resmen.

.jimmy'ye eller takılma meselesinde bizim baltalı abimiz geldi bir hikaye anlattı. elsa'nın başına gelenler ve sonra aldığı intikam falan filan derken bu işkencelerden sonra sevebilme yetisini kaybetmiş. testislere şok yiyince öyle olmuş diye düşündürdüler. öyle bir açı vardı yani hehe, neyse artık çok da mühim değil. yaptığı protez yine yengeç el modelinde, neden böyle ki acep?

.bunlar toplanıp elsayı da öldürecekti ama son anda ikizler uyardı ve kaçtı. kaçarken de sirki zengin piçine sattı. adam direkt yuvası gibi benimsedi. pek sevecek burayı belli ama ne bileyim dön dolaş aynı muhabbet yaptılar. ta en başında satın ulan burayı bana, kaç para bir sirk diyordu.

.bir sürü insan ölüyor, polis bir şey yapmıyor. kuklayı öldürdüm diye götürdü mesela, üzerinde bir sürü kan var. büyük ihtimal serbest bırakacaklar, en azından bir psikolojik test yapın şu adama kuklayla konuşuyor yahu. neyse bir bölüm kalmış. resmen işkence oldu bu sezon bana.

--- spoiler ---