7 Aralık 2014

the vampire diaries s06e09:

i Alone

--- spoiler ---

.valla ne yaparlarsa yapsınlar bölümü kurtaramazlar, bundan sonraki kısımları da kurtaramaz. bir saat ile bonnie'yi kaçırdılar güya, ulan ortada buluşun niye altı buçuk saati nostalji yaparak geçirdiniz be arkadaş?

.bir mantığı da yok, açıklamaya tenezzül bile etmediler, sonuçta sadece o noktada olmalarına da gerek yok. liv'in kanı ile her yerden çıkarıp alacak şekilde tasarlamıştı. saçmaladılar çok feci şekilde, böyle saçmalıkları çok yapıyorlar da en çok buna ayar oldum.

.sanki bonnie dünyaya dönse olaylar bitecekmiş gibi yaklaşıyorlar o daha saçma. ayrı kalması lazım sanki. üstelik hapishane dedikleri koca dünya, istediğini yapabilir. sağlığı sıhhati yerinde daha ne istiyorlar. yalnızlıkmış, ulan hepimiz yalnızız. başlayacağım derdinize.

.matt malı enzo'nun peşine düşecek. enzo'nun derdi de çok saçma. sana ne sırlardan? durduk yere insan öldürüyor iyi güzel de sır meselesine takması çok aptalcaydı. böyle kafa olabilir mi? olay kasıyorlar sadece.

.neymiş efendim bunların kız kardeşi varmış da stefan meleği bunu damon'dan bile gizleyerek evlat edindirmiş ve ilgileniyormuş. bu salak kız onun yerine geçmeye çalıştığı vakit sırları açığa çıkartırmış. o yüzden her şeyi unutturup yollayacakken enzo gelip olayları bozmuş. saçmalık...

.alaric ve damon arkadaşlığı meselesi de komik. iki yumruk ile en iyi arkadaşlıktan istifa etti. zaten kai çıkıyordu işte beklesen ondan sonra takılsanız ya, bu da zorlama. bir gün bile sürmedi. bekleseler zaten kai'den haber alacaklardı ve kurtarmak için daha kolay bir şans elde edecekler idi. liv'i de adam gibi korurlar, istedikleri kadar da zaman sağlarlar idi.

.neyse karın ağrısı gibi bir bölümdü, allahtan kai'nin kötü karakter oyunculuğu fena durmuyor da biraz izletiyor. özel güçleri falan olmamasına rağmen bu kadar şeyi başarması da çok abartı. iki dakika büyü gücü oluyor ve her şeyleri halledebiliyor. bak sen şu işe.

--- spoiler ---