4 Aralık 2014

the flash s01e08:

Flash vs. Arrow

--- spoiler ---

.baktıklar gitmiyor arrow'u komple getirelim demişler. getirdiler de o da pek olmadı. bu flash zor adam olacak. şimdi öfkesini falan izledik. vücudu savaşıyor diyorlar da ulan zehir ise nasıl ışıkla düzeldi. zehir değilse nasıl vücudu savaşıyor? savaşma olayı yalansa niye kimseyi öldürmedi? her türlü saçma oldu yani.

.diggle'ın benim kuzene şimşek çarptığı vakit kekeme kaldı demesine güldüm. genel olarak tepkileri güzeldi, bir o iyidi zaten. arrow dizisinde genelde ağır abiyi oynuyor ama burada pek espirili idi.

.kimliğimi bilen çok kişi var dedi ama güya doktor kimliğini öğrendi. ulan aptal mısınız nesiniz? barry ile takılıyorsun, şehre yeni gelmişsin. arrow da flash ile takılıyor. başka kim olabilir zaten. böyle kimlik gizlemesi mi olur? dalga mı geçiyorsunuz? hele felicity'nin beraber takılması. herkes takımı biliyor nerdeyse işte. çok saçmaladılar bu konuda da...

.yan konuda bir meta insan koyalım, gözleri kırmızı olsun insanları öfekelendirsin falan demişler sadece. başka bir numara yoktu. arrow'un çevreyi gözetle eğitimi falan da pek işe yaramadı. zaten hız mı tecrübe mi olayında beraberlik öngörmüş abiler. arrow'un dövmesi mümkün mü? flash mal olmasa her şeyi yapabilir ama mallık var elemanda biraz işte.

.tamam birbirinin dizileri de bu bölüm arrow izlemiş gibiydik. flash'ın mal havası yerine arrow'un sakin sessiz havası daha iyimiş onu fark ettim. arrow izlerken de sinirlerim bozuluyor genelde ama flash daha bir sinir ediyormuş. onu görmeme sebep oldular. teşekkür ederiz bu yüzden.

.esas kız meselesi ve sevgiliyi dövme meselesi de inanılmaz salakçaydı. hele esas kız bir daha benimle irtibat kurma dedi ya, kimsin lan sen demesi lazımdı. barry'nin tarafını tutuyor değilim de bu nameler kime? neymiş tehlikeliymiş şuymuş buymuş. bir de peşinde polis falan olacak şimdi, yersek artık. arrow'da bunu aşmışlardı bunda yeniden başlatıyorlar bu geyiği.

--- spoiler ---