30 Aralık 2014

friends s01e23:

The One with the Birth

--- spoiler ---

.ilk sezoun bitiyor sayılır ve güldürmeleri arttı. ilk kıl oluyordum şimdi nisbeten komik geliyorlar ama ikinci sezona atılmak için yeterli mi bilemedim hala, hele ocakta muhteşem komedimiz sunnyfx başlayacağını düşünürsek belki gerek kalmayabilir devam etmeye. zaten izleyecek bir şey bulamayınca izliyorum. bunu demek bile hakaret gibi olabilir ama bilemedim öyle sürükleyici sonraki bölümü merak ettirici bir havaları da yok zaten.

.neyse doğuma koşuşturmaca ile başladıydı. hastane ve doğum meselesi ile devam etti. heyecanlar panikler, baba ve lez partner rekabeti falan derken ortalık karıştı. phoebe duruma müdahale etti ama kapalı kaldılar. doğuma yetişemeyecekler derken yetiştiler ve bebekle bakışma kesiti ile bitti bölüm.

.joey daha komikti diğerlerine göre, baba olmama meselesinden baba olmaya oradan rastladığı bir kadının doğumuna yardım etmeler falan güldürdü. sonra hediye ile gelip dramatik bir dönüş yaparken de hüzünlendirdi. adamların olayı bu herhalde güldürüp böyle şeyler katıyorlar devamlı.

.chandler geri plandaydı, arada espiri mespiri ile takıldı. monica bebek istedi durdu yavrum yazık. rachel de önce jinekolog ile takıldı sonra kahve espirisi ile soğudu.

--- spoiler ---