23 Kasım 2014

the vampire diaries s06e08:

Fade Into You

--- spoiler ---

.sıktılar yine, bir şey olduğu da yok. kai dedikleri sosyopat büyücü veledinin hikayesini öğrenmiş olduk. gemini cemaati ikiz doğururmuş da onlar birleşirmiş de güçlü olan lider olurmuş diğeri ölürmüş de... bu ne lan dedim.

.yetmez gibi bizim doktor hatun da bunlardan imiş. sarışın ikizlerin ablası imiş. kaçar kaçar doğuruyorlarsa artık. ilk seferde çocukları bu hatun kurtarmış, büyü gücünü bıçağa aktarmış ve kai salağını paralel evrene göndermişler.

.şimdi sormak lazım iki tane büyülü bıçak mı oldu yani? biriyle gerçek dünyada görünmez evi aştılar. diğeri ile kai büyü gücü aldı. oralara pek dikkat etmemişler sanki. babasının ablayı öldürme planını da anlamadım. ölünce ne oluyor? birleşme olmuyor ve lider olamıyor mu yani?

.e iyi de şimdi büyü gücünü alınca birleşmiş olmadı mı? fark nedir? büyüsü olmayan kadını öldürmek neden? alaric sevdim bu hatunu dokunmayın dedi mesela ama tuttu damon etki altına aldı. eh arkadaş her tarafın vampir mine falan çiğnemiyor musun hiç? hala bunlarla mı uğraşacağız. bir şekilde kendine gelecek de damon'a posta mı koyacak yani?

.elena bonnie üzerinden damon'a göz kırpmış oldu. onu tercih etmesi için akıl alacakmış. damon'a da kurtaracak mısın benim en iyi arkaşımı diyor? ne desin kurtaracak tabi. tamam 4 ay boyunca yakınlaştılar falan ama bıraksan hiç ellemezdi bile. olaya gel.

.en iyi kısmı giriş kısmıydı, stefan ile dalga geçmelerine güldüm. ayıyı konuşturması falan çok iyidi. damon tipi zaten bu yüzden iyi, sonra ayıyı tekmeledi stefan ve gizlenme büyüsünü kaldırdı. bu ana kadar güzel gidiyordu da sonra çok sıktılar, hele  bu ikizlerin dramı cidden sinir bozudu.

.stefan ve caroline dramının da bokunu çıkardılar. karar verin artık ne olduğunuza ve uygulayın, uğraştırmayın bizi yeter lan. bunca sene aşk hikayeleri hehe.

--- spoiler ---