25 Kasım 2014

The Originals s02e08:

The Brothers That Care Forgot

--- spoiler ---

.fazla konuşmalı bir bölümdü. normalden fazla konuştular çünkü devamlı ikna mikna işleri vardı. bir taraftan anneleri çocuklarını ikna etmeye çalışır. sonra kardeşler diğer kardeşleri anneye karşı ikna etmeye çalışır. aksiyon olacak bir sürü olay olabilirken sadece konuşmaya döner işler. biraz hani ucuza getirelim hesabı.

.elijah neden öldürdü insanları pek anlamadım. üstünü kirletti diye desek kadın duruyordu. diğerlerinden şüphelendi gibi gösterdiler ama diğerlerinde sorun yok muydu? kafasına ne yapmış annesi? kendinden tiksinmesini mi sağlamaya çalışıyor?

.rebekah gelir dediydik, geldi. hafif değişmiş tipi, annesinin teklifini duyunca elijah'ın ağzından dibi düştü resmen. direkt insan olacak diyoruz ama şaşırtmak için yapmayacaklar diyorum diğer taraftan. bir de zaten annesinin laneti yüzünden herkesin ilk çocuğunu ellerinden alacaklarsa işimiz var.

.neslin ilk çocuğu derken neyi kastediyorlar iyi anlatmaları lazım ama sanırım anladığım şekli ile rebekah'ın çocuğu olursa ilk çocuğunu vermek zorunda kalacak falan filan.

.kol yine taraf değiştirdi. finn tabutun içine geri döndü. yıllarca içinde kalmış biri olarak en uygun işkence odur herhalde. 

.hayley alfaların birleşmesi geyiği ile bir aşk üçgenine düşecek gibi. kızını da alsın gelsin jackson ile evlensin işte. iyi aile babası kendisi, her türlü destek olur. alkol problemi var mı bir sormak lazım konuya komşuya...

.davina klaus muhabbeti çerezlik bir kapışma olarak bölüm içine yedirilmiş. dakkasında gaza getirdi klaus'u kanından içinde de yamuldu kaldı. her türlü alt ediyorlar bu elemanı ama bir türlü de ölmüyor. kaç tane yol varmış böyle anasını satayım?

.toplaşıp muhabbet ettiler güzel güzel, cami ablamız ortaya dalınca omurilik deliklerinden bahis açtılar. meğer anası vücudu rebekah için hazırlıyormuş. şimdi cami ile klaus yakınlaşması garip bir hal alır. marcel ile hadi çok fark etmez ikisine de çakıyordu ama eğer böyle bir şey olursa iyice saçma garip bir şey olacak. tırın altına atsın daha iyi bu ana da çok çılgın hakkaten, süper cadı ne ara gelecek? gözümüz yollarda kaldı.

--- spoiler ---