13 Kasım 2014

the flash s01e05:

Plastique

--- spoiler ---

.dizi pek iyiye gitmiyor, tamam apartmana koşarak tırmanması. su üstünde koşması pek tatlı şeyler de ulan saçma sapan bombacı kızın ölmesi nedir? general muhabbeti zaten klasik, üstüne adam yerdeyken kalbine kurşun sıkıyor. özür dilerim görmedim diyor. oha diyor insan.

.yetmiyor tam profesörün ismini verecekken vaadesi yetmiyor hık diyor gidiyor. klişe kombosu çakalım demişler ve bölümü öldürdüler resmen. böyle bir saçmalık yapmasalar yine eh idare ederdi ama olmuyor işte her bölüm bir şey çıkartıyorlar.

.takıma katılabilirdi, bir yerleri patlatmak hiç gerekmeyecek mi? nasıl bir takım kafası onu hiç anlamadım. üstüne generali öldür diyeceğine kendi öldürebilirdi. isterse çok da güzel adam temizliyordu bu prof. dolayısıyla sinir ediyorlar insanı.

.yetmiyor kaç bölümdür bu en iyi arkadaş zenci hatun muhabbeti baydıydı iyice baydı. şimşek hakkında blog yazıyormuş da yazmaması gerekirmiş de güvenliği tehlikeye düşermiş de şudur budur. geliyor flash olarak yazma diyor ama resmen yaz demek gibi name yapıyor. neden yazdığını soruyor, muhabbet ediyor falan filan. yazma de kardeşim, yazma nokta yoksa karışmam de. bir gözdağı ver, bir şey yap.

.sesi değiştirme olayı iyidi. dedektifimiz bununla pek bir eğlendi. evlatlık gibi olan oğul statüsünde biri, öz kızına aşık olmuş. bunun muhabbeti yapılıyor, doğrusu bence de uzak durmaları. kardeş gibi olmuşlar artık, hala bunun muhabbeti dönüyor. insanı sinir ediyorlar.

.taş gibi bombacı getirdiler, öldüreceklerine onunla takılsaydı ya bu oğlan madem durmuyor yerinde. ha bir de sarhoş olmuyormuş, derde bak a... özel içki üretiyorlar, damıtılmış, 500 kat daha güçlüymüş de nesini güçlendirmiş. boğazını nasıl delmiyor onu pek anlamadım. maya falan dedi yersek artık, alkolü değildir herhalde yoksa deler geçer.

.general tipi carnivale'den abimizdi. bu kez kesin o bildim yani. american horror'daki değilmiş ama bu o. abilerimiz işsiz kalmasın, oynasınlar yüzlerini görelim.

--- spoiler ---