21 Kasım 2014

arrow s03e07:

Draw Back Your Bow

--- spoiler ---

.laurel'i göremedik ama bu oliver'a aşık okçu kızcağız çok benziyordu hatuna. zaten çirkini yok da hepsi mi güzel olur arkadaş. neymiş efenim, mirakuru çılgınlığı sırasında oliver bunu kurtarmış. o da aşık olmuş, onun gibi olmak istemiş. eski polismiş falan filan ama okçuluk eğitimi falan her yerden alınıyor demek.

.oliver'dan daha iyi okçu çıkınca üzüldüydüm. bir de böyle herkesler okçu oluyor diye üzüldüm. değerini düşürüyorlar özel güçlerinin, hani özel güç değil ama yine de öyle işte.

.palmer elemanı süper giysi peşindeymiş. şehri değiştirmek için süper kahraman olmak gerekiyor demek. maden şirketi ile bunun bir bağlantısı varmış. zırhını falan mı yapacak nedir anlamadım. felicity'i öptü öncelikle. bu aşk üçgeni tam ergen havasında ilerliyor. arabulucumuz da zenci çam yarması.

.iyi adam, iyi aile babası falan da ne bileyim komik oluyor. oliver tam açılmaya gidiyor. bakıyor palmer öpücüğü kondurmuş. o da durumdan emin değil, belli ki geçmişte bir şey olmuş ve kötülerden olacak. böyle karışık bri mesele haline getirdiler işte.

.oliver yine kabız kabız dolandı ortalıkta, kızı paketledi ama argus'a yolladı sanırım. tam neyden bahsettiklerini anlamadım. bu tip ajanları gerektikleri zaman kullandıkları bir olaydı. geçen izlediğim animasyon filminin konusu buradan benziyormuş şimdi hatırladım. derken o animasyondaki bumernaglı eleman kendisi spartacus'un sakat dizli hain bakışlı elemanıdır, bölüm sonunda arz-ı endam etti. dizi falan geçmiş tabi hehe.

.crixus vardı bir ara ne güzel, yerine bunu yolladılar herhalde. arada bir yapımcı bağı falan olabilir, böyle oyuncular geliyor güzel oluyor.

.thea cephesinde özgüveni pek yüksek bir dj geldi meydana, ben seçmelere katılmam dedi eleman önce, sonra öpücüğü kondurdu. bu bölüm konduran kondurana işte. günü kurtardı, insanları dans ettirdi, thea'ya para kazandırdı bir de öpücük. roy kafayı yer mi? şimdi süper kahramanlar yalnız olmalı geyiğine usta ve çıkarak olarak karılırlar mı? bilemedim hiç birini, uzun zaman önce ayrılmışlardı ama boş değil hala thea'ya karşı. çılgın aşk hikayesine döndürdüler kötü kalmayınca dizide.

.gemiş hikayesi de öylesine araya sıkıştırılmış gibiydi. ailenin yeri ve önemi şeklinde bitirmiş oldular. japon karı samuray imiş, onu gördük. herifi öldü diye ortalıklara daldı oliver ile ama ölmemişmiş. olay da bu yani, aile kucaklaşması ve diggle ile aile yemeği. yalnız kurtlar sizi.

--- spoiler ---