18 Ekim 2014

the vampire diaries s06e03:

Welcome to Paradise

--- spoiler ---

.bölümü aceleye getirmişler sanki. elena'nın göldeki sahnesinde devamlılık hatası vardı. göl bir anda suyunu çekmiyorsa önce popoya kadar olan su sonra aşağı iniyordu. popoya dikkat etmeyeceğimizi mi sandılar yoksa hehe.

.neymiş atlama partisiymiş, bikinili kızlarmış falan. kandıracaklarını sanıyorlar. kanar mıyız biz be. hem elena iyice balık etli olmuş. aldığı kiloları kontratından düşsünler bence.

.başka bir yerde de devamlılık hatası vardı ya unuttum şimdi. ayrıca etki altına alıp da kasaba sınırında etkiden kurtulacağını nasıl düşünememişler mesela? bir sürü saçma sapan iş olmaya başladı daha üçüncü bölümde.

.yok efendim stefan yeni hayata başlamak için enzo'yu öldürecekmiş de yok onun için kasabaya gelmiş de caroline sonunda aşkını itiraf etti ama boş hepsi. bir onların aşkı eksikti, ona da bol bol gireriz herhalde.

.sonunda stefan ben de kurucu ailelerdenim diyerek enzo'yu bizim euraka şerifine teslim etti. öldürse iyi olacaktı çünkü belli ki kurtulacak tekrar eleman.

.asıl olay diğer tarafta oluyor derken onu da saçmaladılar. damon ve bonnie ile başından beri bir tip daha takılıyormuş. damon'u öldürmeye çalışarak bonnie'nin büyüsünü geri getirmeye çalışmışmış anlattığına göre, tam tersi damon'u öldürürse buradan kurtulur diye düşünmüştür diyorum. hem büyü ile geldik büyü ile çıkarız mı var? herkes her büyüyü yapabiliyor mu anasını satayım? diğer tarafın gizemini daha güzel yaparlar sanıyordum ama üçüncü bölümde çatlattılar gibi oldu. bakalım daha ortada pek bir şey yok, göreceğiz.

.alaric'i göremedik. tyler salağının derdi büyük. caroline meselesine hiç girmiyorlar. hemen herkes unutuyor, devam ediyor. başlarda stefan ile elena için canımızı çıkardılardı şimdi en iyi arkadaş muhabbetine girmeye çalışıyorlar. ergen aşkları böyle oluyor demek ya neyse işte...

--- spoiler ---