15 Ekim 2014

the flash s01e02:

Fastest Man Alive

--- spoiler ---

.baba yerine geçen sevgili zenci polis abimizin fikrini bu kadar çabuk değiştirmesi çok olağan bir şey değildi. zorladılar o kısmı fazlasıyla. üstelik dövüşmeyi falan öğretin bir şeyler yapın değil mi? sadece kendini çoğaltan adama karşı çaresiz kalıyor. daha çok toy bir eleman, arrow'a gitse de biraz eğitim alsa.

.kendini çoğaltan elemanın yürüyen merdiven sahnesi hayli aksaktı, artı kopyala yapıştır yapmaktan yorulmuş olmalılar bilgisayara geçtikleri belliydi. önceki olaylarda tek tek çekmişler hehalde, işler çığrından çıkınca pek de olmadı hani.

.en yakın arkadaş ve hisler meselesi de hoş değil. hem klasik bir olay hem adam kaç yaşında kız kaç yaşında? ne yapıyorlar bunlar insan yok artık diyor. esas oğlana zorluk çıksın hesabı zorlama bir birlik gibi geliyor bana. üstelik esas kız gizemli kahramanı araştırıyor, büyük olasılıkla ona aşık olacak ve hop o en iyi arkadaşı çıkacak. lan bu smallville'de yapılmadı mı? niye tekrar ediyorsunuz?

.hadron çarpıştırıcısı sevgili bilim insanının ayakları tutuyor da kendini tekerlekliye koymuş falan ya, onun olayını hala anlayamadık. her bölüm sonu bir şeyler buluyorlar. adam geleceği görüyor herhalde ve flash olarak ilerde ortaya çıkacak elemanı korumaya çalışıyor. tabi bunun için katil olmak falan biraz sınırı geçtiğini gösteriyor. iyilerden mi? kötülerden mi? yoksa koyu grilerden mi? göreceğiz zamanla.

.enerjili yemekler meselesine yeni gelmeleri garip oldu. bu kadar koşuyor da yeni mi tükenmiş glikozu yani? saçmalıyorlar hafiften. üstelik dakkasında kıyafetleri yanmalı ama normal kıyafetlerle bir sürü koşturmaca yapıyor hiç bir şey olmuyor. hafif ayakkabılar ısınıyor falan. kıyafet olayını zorlamayalım demişler herhalde bilemedim.

--- spoiler ---