22 Ekim 2014

supernatural s10e03:

Soul Survivor

--- spoiler ---

.dean bu şekilde şeytanlıktan kurtulduysa çok basit oldu. meseleyi uzatırlar diye düşünmüştüm onun yerine böyle bir şey yaptılar. hani yine dönerse falan anlaşılabilir de neydi bu böyle? üstelik crowley gelip yardım etti, önce castiel'e yardım etti. castiel de son anda dean'i zaptetti. her türlü pek saçma oldu.

.kelepçe ve işaretlerden nasıl kaçtığını açıkladılar kendi kafalarına göre de ikna olmadım. o kadar çok kan vermiş ki artık sisteminde insan kanı olduğu için kelepçe ve mühür işe yaramamış ama hala şeytani idi. peki sonra nasıl insan oldu? hadi kelepçeleri açma uzmanıydı açtı diyelim crowley niye kaçamadı aynı kan muhabbetinden sonra?

.kardeşini öldürmeye çalışmalar şudur budur derken yine aynı meseleler olacak gibi. kardeşler ayrılacak, sonra birleşecek falan filan. üstelik yeni bir tane kötücül hatun buldular. bir o eksikti, öyle yapmalarının nedeni de artık dean mesele olmayacak der gibi yaptılar. hiç iyi olmadı yani.

.castielin güçsüzlüğü yolları şaşırmaları falan zaten şaka gibiydi, hani biri yardım etsin de özü bulup öyle gitsin olaylara dahil olsun der gibiydi. özden sonra ışınlandılar mı yani? eğer öyleyse hannah niye ışınlamadı castiel'i? baştan  beri söylüyorum sanırım bunu ama cidden saçmaladılar üç bölümde bir yol alınmaz mı arkadaş? peşindeki intikamcı melek falan da bir garip saçma oldu. bu sezon dağıtacaklar mı kendilerini diye endişe etmeye başladım.

.neyse ki crowley var, canı sıkkın bir şekilde hükmediyor. tahtına oturmuş onu bunu kesip biçiyor. elemanın teki isyan edip kendini yaktı. bunun geldiğini görmedim demekle yetindi abimiz. castiel için bir plan yapmıştır. dean için kesin başka bir planı vardır diye umuyorum. yoksa sadece yardım etmek için yapmış olamaz ya da sadece geçmişe takılıp kaldığı için...

--- spoiler ---