26 Ekim 2014

grimm s04e01:

Thanks for the Memories

--- spoiler ---

.sevgili grimm'imiz de başladı ama grimmsiz tabi. belki bizim için daha iyidir dedi ya grimm olmaktan bu kadar kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. trubel ile olaylara dalmaları da fena fikir olmaz ama nereye kadar? hem özel durumu vardı ona  hiç gelmediler? tamamen unuttular sanki, şu kurbağa adam, zombi olayı falan derken hepsini unutmalarına üzüldüm açıkçası. belki sonra gelirler tekrar.

.yüzbaşımızın kalbi daha fazla dayanmadı ve ölüm saati açıklandı ama başında bekleyen sarışın bir numara yapıp hayata döndürecek diye tahmin ediyorum. yine cadı falan mıdır? hexan bilmem nesi midir nedir? göreceğiz bakalım.

.juliette olayları fazla soğukkanlı karşıladı sanki, ne bileyim biraz kıskançlıktır, terslemedir, bir şeyler yapmalıydı. aynı görüntü bile olsa nasıl fark edemezsin ulan benim olmadığını tribini falan atmalıydı sanki. bu kadar olaydan sonra hak mı verdi yani ne oldu?

.sevimli çiftimiz balayına gitmeden olaylara dahil olmak istemişler, yani gitseler de diziden çıkarsalar bir süre iyi mi olacaktı? tabi olmayacaktı. nick'i düzgün hale getirecek bir şeyler hazırlasınlar artık. yere dökülen şişeden örnek falan almak kimseciğin aklına niye gelmedi?

.yeni bir tane tip geldi herhalde. fbi ajanlarından biri wesen imiş. iyilerden olacak gibi şahin gibi bir şeydi. nick hikayesini onunla paylaşır zamanla gibi geliyor bana. trubel ile de bir karşılaşma yaşarlar herhalde.

.yan konuyu ölen fbi ajanı ile bağladılar mı? onu anlayamadım. milletin hafızasını çalan ahtapot kılıklı bir tip var. bir askeri tesis ya da planlar falan var, hafızayı alıp karısını öldürdü. tam kaçacaktı ki trubel ile tespit ettiler durumu, oradan devam edecekler. bu arada hangi arayüzde şifresini yıldızsız görüyormuş bir onu da bana anlatsalar iyi olacak. her türlü hafızayı söğüşlüyor, bulurdu şifreyi ama o pek olmadı. 

.yeni sezon tipler daha iyice olmuş sanki, dönüşümler daha iyi gibi. ahtapot falan güzel görünüyordu. bakalım iyi olsun, güzel toparlasınlar.

--- spoiler ---