16 Ekim 2014

don't blame the dog e06:

Racing Dogs, Alaska

--- spoiler ---

.en kötü bölümüydü diyebilirim. göz yaşları tamamen sahteydi ona şüphem kalmadı artık. üstelik ağlatılan bölümde bilir kişi abimiz de şimdi niye ağlıyorsun diyebildi yani. bilir kişi abimiz de hafif salak bir tipti, alaskada köpeklere nasıl davranıyorlar aklım almadı. çok değişik bir yer hakkten. sunucu da yerel olarak böyle davranılıyor diyor. yok artık daha neler.

.köpekleri bindirmek için tasmalardan havaya kaldırıyorlar iki ayak üstünde yürütüyorlar. olacak iş değil. normal diyorlar da yok yani hiç normal görünmüyor. başka yöntemi olamaz mıymış? hayvanları koydukları kulubeler de çok fena geldi bana. hani sağlam köpekler de limitleri var sonuçta hayvanların.

.sadece yarış köpekleri miymiş? olayları mı buymuş? toplamda eğitime dair pek bir olay da olmadı. köpekleri kızağa koyuyorlar, yaptıkları sadece bu. adam zaten köpekleri sadece para olarak görüyor. şu kadar değerli köpekler bu kadar değerli köpekler.

.tipler de birbirinden salak biri ergen sorumsuz bir tip, yataktan kalkmıyormuş da köpeğine iyi bakmıyormuş. annesi evden atacakmışmış. diğeri de köpeğine kontrol edemeyen salak bir kız. sırf macera olsun diye katılıyorlar programa, alaskaya seyahat. her şeyleri düzmece bunların yemin ederim. daha da izlemem artık.

hele sonunda ikisi de çok iyi sahip oldu ya, yok artık dedim. bu kadar da salak yerine konulmaz. önceki bölümlerde yine olay falan vardı. bunda hiç bir şey olmadı yeminle boş beleş bir bölümdü.

--- spoiler ---