24 Ekim 2014

arrow s03e03:

Corto Maltese

--- spoiler ---

.tüm karakterleri süper kahraman yapıyorlar. bu güzel bir şey aslında, en azından benim hoşuma gitti ama ellerine yüzlerine bulaştırabilirler. tabi thea 5 ayda nasıl samuray oldu? laurel boksçudan ne öğrenebilir? bunlar hep soru işareti ama bir yerlerden başlamaları güzel oldu.

.sarah'ın sevgilisi geldi bölüm sonunda, sarah'ı arıyordu. onun da parmağı yoksa olayla ilgili hangi tanıdığı geldi de öldürdü hatunu? çabuk pes ettiler ama meseleyi sonraya saklamak idi bu. ipucu bitti o halde gidelim thea'yı alıp gelelim gibi bir şey demiş oldular.

.hazır gitmişken de oradaki ajanlık işini yapalım falan filan gibi oldu. otel odasından ok ve yay yapmalar falan çok abartıydı. hele silah da kullanabilirken bunlarla uğraşmak. o kadar iyi ok ve yay yapmak falan. peh yani dedim ama yine de keyifliydi izlemesi.

.diggle ve kızı meselesine çok değindiler, başına bir hal gelmese bari diyorum. argus meselesi devamlı kötücüldü sanki, şimdi hatunun çalıştığı kurum ama başındaki tip hep problem çıkardı. onu da saklı tutuyorlar gibi.

.felicity yeni işinde, bizimkilerle de takılmaya devam edecek. bırakacak falan sandım da korktum bir ara. üstüne flash'a da konuk olacak sanki sonunda. şimşek çarpan arkadaştan falan bahsetti. sonraki bölüm flash'ta görürsek pek mutlu oluruz kendisini. herkeslerin aradığı kilit oyuncu gibi, bu devirde her eve bir hacker lazım arkadaş. esas süper kahraman budur. yeni patronu da pek iyi bir tip değilmiş. silah planlarını falan inceliyordu en son. kurtardığı harddiskte bunlar varmış.

.hoca ve çekirgesi işlerini daha uzatsalarmış iyimiş, fazla göstermediler. thea'nın yeni hali daha güzel olmuş tabi ki, dövüş bilmeyen bir felicity kalacak herhalde bu gidişle. hepsi toplansın dövüş partileri falan yapsın artık.

--- spoiler ---