26 Ağustos 2014

Under the Dome s02e09:

The Red Door

--- spoiler ---

.yeni sezonu en akıcı dizilerden oluyor, merak ettiriyorlar. güzel açıklama yapıyorlar. beklenmedik işler oluyor. fena gitmiyor ama çuvallayacaklar diye de korkuyor insan. öncelikle angie bildiğin bok yoluan gitmiş gibi oldu. sam amcayı suçlayan bile yok. ortalıklarda dolanıyor öyle.

.barbie'nin olaylarla bağlantısını çok abarttılar. melanie vakti zamanında gelmiş barbie'e başını okşamış falan. onu da anası yollamış. nasıl bir olaysa artık. üstelik babasının da her şeylerden haberi varken. arka bahçelerindeki girişten mi haberi yokmuş? onu da tam anlamadım.

.herkesler yumurta peşinde şu durumda. jim abimiz pazarlık yapmaya çalıştı da neyin pazarlığı idi? ordu neden insanları içerde tutmaya çalışıyor. bir denge ya da bir test mi var? yumurta nerden gelmiş? bunların hepsi karışık.

.melanie yumurtayı korumak için junior ile takılıyor son durumda. barbie döndüğüne göre ne yapacaklar artık kubbe içinde mi takılalım diyecekler? bundan sonrasını kestirmek zor. olayın gizemini çözseler dahi dışardaki güçlerin derdini anlamak zor. neden insanları içerde tutuyorlar bunu güzelce açıklayamazlar ise senaryo çatlar gibi.

.yumurta da çatlayabilir tabi, delirtmesinler yumurtayı. acaba yumurtayı uçurumdan atsalar kubbe kalkar mıydı? çok da basit bir iş ama kimse yeltenmedi bile. sanki kubbe kalsın da keyfimize bakalım tadındalar. dizi olacak tabi ya güzel devam ettirsinler rica ediyorum. beklentilerimizi boşa çıkarmasınlar.

--- spoiler ---