8 Ağustos 2014

true blood s07e07:

May Be the Last Time

--- spoiler ---

.saçmalamaya devam ediyorlar. sadece eric hikayesi işe yarar onda da adım adım ilerliyorlar. hala sarah yakalanamadı. adamlar evren ile bir ol meselesinden uydudan tespite çeviriyorlar. iyi güzel mesajlar çakıyorlar. üstüne dini seçimler ve ölüm muhabbetleri de güzel ama ne bileyim hikaye tıkalı resmen. şimdi yeni yakalayabilecekler. eric iyileşecek ancak bill?

.bu noktada sookie'nin aklına eric'i aramak nasıl gelmiyor? onun da hasta olduğunu biliyordu. en azından bir şansını denemesi gerekirdi. büyükbaba'yı gördük ona sevindik. öğütleri de pek tatlıydı. laflar da güzeldi ama bu mudur çare arayışı?

.bol sevişme sahneli bölüm oldu, kaç kez seviştiler sayamadım. arlene'den perilere ve sookie'ye sevişmeyen kalması hesabı ilerliyor meseleler herhalde. kardeş ile sevişme meselesi de abartı zaten, üvey kardeş falan ama gereksiz hikayeleri çok bu serinin resmen.

.lafayette hikayesinde hiç ilerleme olmadı. bahçeye gitmişler kazıyorlar ve küçük kız bağırıyor. dengesiz bir ilerleme diyebiliriz buna da. ha çok önemli değil, hele tara olunca sinirlerim tepeme geliyor ama yine de dengeli ilerlemeliydi.

.hoyt anası için gelmiş, jason yine kız arkadaşını gözüne kestirdi gibi. kaçınıyor maçınıyor ama o karıyı hayatta kaçırmaz. adam tam vurucu tim, yapacak bir şey yok. 

--- spoiler ---