25 Ağustos 2014

the strain s01e07:

For Services Rendered

--- spoiler ---

.son kısımdaki tipleri beğendim. blade abimiz tadında hem vampir hem de avcı olmuşlar gibi. virüslenenleri de acımıyorlar. zenci kızımız vampir ana'nın diline tokadının tesini basması komikti biraz ama tabi virüslendi ve layığını buldu. çocukları illa götürmek, çocukların laf dinlemeden dolayı koşup eve girmeleri ve olaylar da olaylar falan sinir bozucuydu ama son kısımda toparladılar.

.alman'ı takip etmeleri falan da biraz saçmaydı. zaten adam vampir ulan nesini yakalayacaksınız. ermeni ile kapışmaları da işte eski dostlar kıvamında oldu. zaten tabutu ermeni abimiz yapmış vakti zamanında. ha ben marangoz değilim deyip de sonra üstat çıkmasını da pek anlamadım. baba mesleği diye insan bu kadar yetenekli olur mu?

.ekibimiz pek bir şey yapamadı. efendiyi bulmaya çalıştılar başaramadılar. kimseyi temizlemediler. öyle ortalıklarda takılmış oldular. takım kurulduğu falan da yok. bunların hızında giderse bir şey yapamazlar.

.meksikalı yumrukçu eleman kodeste, şişko arkadaşı orada dönüşecek de yine bu ortalığı birbirine katacak gibi görünüyor ama bir koca bölüm dönüşemedi. normalda şak diye dönüştürmüşlerdi.

.bsg'den şefi gördük ama figuran tadında iki dakikada öldürdüler abimizi, sanırım falling skies'da da böyle yaptılardı. yazık abimize figuranlığa kadar düşmüş durumda.

.hitler ve demokrasi göndermesi fena değildi de ne bileyim araya çeşni tadında oluyor. vakti zamanında nazi kamplarında hitlere hizmet eden marangoz abimiz ve başındaki alman komutan. fıkra gibi oluyor sanki böyle diyince.

--- spoiler ---