20 Ağustos 2014

falling skies s04e09:

Till Death Do Us Part

--- spoiler ---

.bilim kurgudan soğuturlar adamı, tamam dikkatimi falan veremiyorum ama bu benim suçum mu? projektör dedikleri uzay gemisiymiş. battlestar galactica'nın drone'larına benziyor. ismini yanlış hatırlamıyorsam tabi. zaten canlı gemi meselesi de benzer, hayli esinlenme var ama ne bileyim inanılmaz çakma gidiyor artık işler.

.neymiş aya çıkacaklarmış, tüm enerjilerini aydan alıyormuş bu eshpeni'ler ve meseleyi kökten halledeceklermiş. daha yeni yarısını öldürdüler ama adamlar tümden kurtulma planı yapabiliyorlar durdukları yıkıntılar üzerinde. umuttan falan bahsediyorlar sonra.

.gemiyi kazmak için volm abi ile erzaklarına gidiyorlar. allahın malı matt küçük kıza kanıyor ve olaylar da olaylar. volm'e özür dilettiriyorlar o derece. yakışır mı koskoca volm'a özür dilemek ama olay olsun senaryo olsun diye özür dilettiriyorlar.

.bunlar yetmez gibi yengeye sarkan bir ben, çiviler ile uzaylı seviciliği muhabbeti hafif süper güçler meselesi iyi de ulan mermileri bol mu buldunuz? ne yapıyorsunuz allahınızı severseniz yahu. cidden anlamak zor, dialoglar inanılmaz karın ağrısına döndü.

.pope'un aşk hayatına da gireceğiz. yeni kadın tribini attı ve gitti. aspirinmiş kutudaki hehe, tamam iyi güzel de bu kadar olay içinde bu ne? bu sezon mu bu kadar dağıttılar yoksa hep mi böylelerdi? ilk zamanlar da sıkıcı işler oluyordu ama bu sezon olay olmadı belki ondan çok göze batıyordur.

.neyse bizim tom evlendi ve aya gidecek, jfk'nin sözlerini de alıntıları tarih prof'umuz. aya mı gidecekler ne yapacaklar? düdükle gemiyi canlandırdılar, içine atlayıp mı gidecekler yoksa gemiyi kamukaze olarak mı programlayacaklar? planlarını anladım desem arap olayım.

--- spoiler ---