13 Ağustos 2014

falling skies s04e08:

A Thing with Feathers

--- spoiler ---

.yine boş beleş bir bölüm. abarttılar iyice zaten. yıkıntılar altında kalan tom, felç kalan maggie, ailesini satan lexi ve atarlı genç matt. salan pope'da var tabi her zamanki gibi. lan noldu şimdi? geldiler saldırdılar. bunların kurduğu pusu gazdan patladı ortalık karıştı. e peki aşağıdaki tesis nedir? projektör mü o nedir? ne neden patladı?

.hadi patladı diyelim nasıl kurtuldular? başlarına niye yıkılmadı? iman gücü ile taş kaldırdı. zenci elemanla laflar sohbetler bitmedi bir türlü. sonunda da kurtuldular her zamanki gibi. bir de onu bunu elliyor içine bir şeyler kaçıyor falan bir sürü dert. ölmediler bir türlü yemin ederim sinir ediyorlar artık.

.volmlar da ortalıklarda takılıyorlar yamak gibi. çivilerini söktüler ben'in maggie'ye taktılar. çivi nakti ne alaka? felçliyi iyileştirdi üç adet çivi. ulan bunlar komple koşumla dolaşıyor bu kadar çabuk iyileşmiyorlar.

.ne bileyim sıktılar hakkaten bir şey olduğu yok, toplamda konu sıfırlandı resmen. lexi kurtuluş bunlarda, evrimdir bu diyor dnaları ile oynadıkları yaratıkların tepesinde dururken de o iş de yaş. bir şey olduğu yok.

--- spoiler ---