6 Ağustos 2014

falling skies s04e06:

Door Number Three

--- spoiler ---

.uykumu getirdiler, uykum vardı da geldi de olabilir ama yine de sıkıcı bir bölümdü. bir kere lexi'nin ne olacağı merak uyandırıyor iyi güzel de bir koca bölüm hiç bir şey olmadan ya şu olursa ya bu olursa diye insan konuşur mu yahu?

.çekilin güvenli mesafeye, çıkmasını bekleyin, amacını öğrenin ve devam edin. bu kadar basit işte. yok öldüreceğiz de öldürmeyeceğiz de... tutan mı var uzaklaşın lan işte, neyin davası? hani yemektir şudur budursa alsınlar da gitsinler. zaten lexi'yi öldürürlerse espheni orayı yıkmayacak mı?

.aile için konuşmalar, bir sürü laf salatası, duygu vermeye çalışmalar falan filan öyle saçma sapan gitti. barış için geldik muhabbeti de sinir bozucu ama insan yine inanmak istiyor tabi. bütün kavga biter de kırma bir ırk ile barış gelir mi? kim bilir olursa fena olmaz belki ama o vakit dizi biter hehe. savaşsız bir falling skies nasıl olur? öyle şaşırtıcı bir şey yapsalar ve tabi sıkmayacak bir yol bulsalar hoş olabilirdi sanki.

.sonraki bölüm de kozadan çıkar ortalık karışık falan filan olur şeklinde ilerleyecek herhalde. her daim aynı aile muhabbetinden sıkılmadılar ya ne diyeyim bilmiyorum.

--- spoiler ---