18 Temmuz 2014

true blood s07e04:

Death Is Not the End

--- spoiler ---

.adamlar gittikçe kötüye gidiyor, yazık bu kadar sezon devam etmeseymiş bari. ilk zamanlar iyidi de son sezonlar zaten kötüydü üstüne böyle bir yere geldik. bir sürü saçmalık var. neymiş virüslü vampirlerin elinden üç kişiyi kurtaracaklarmış. ne olay yaptılar arkadaş.

.zaten vampirlerin dövüşme sahnesi de çok kötüydü, parayı da kesiyorlar herhalde. araba sahnesi de çok çakma olmuş. hani bari saçma yaptınız onu bari güzel gösterin yok, senaristlerini falan da kovmuşlar herhalde.

.devamlı bir ölüm muhabbeti, patır patır adam öldürdüler. şimdi kızılımızı da öldürüyorlardı da son anda terry'i falan görerek geri  döndü. aman da çok vurucu aman da çok önemli. abimizi özlemişiz, manyağın tekiydi ama yine de gereksiz bir olaydı. zaten neyi bekliyorlardı ki? 

.vampirlere savaş açmış insanlar meselesi de inanılmaz saçmaydı neyse ki hepsi öldü sanırım. sanki bir halt edecekler gibi olaylara daldılar. jessica'nın muhabbetlerine hiç girmiyorum bile. en sevilen karakterleri bile saçmalatıyorlar helal olsun.

.ha tek fena olmayan kısmı fangtasia mıdır nedir? onun fikrini yanlarındaki manyak karının bulmuş olması ama pam'in çalmış olması kısmı idi. ilkin kitap satılan bir yer imiş sonra vampir barına ve türlü çılgınlıklara sebep olmuş. baştan beri mühim bir yer de işte şimdi vampirlerin saklandığı yer olarak çok da saçma bağlamış oldular.

--- spoiler ---