9 Temmuz 2014

sword art online s02e01:

Jū no Sekai

--- spoiler ---

.ismini değiştirmişler, imdb bilgisi de karışık. ne yapayım tam karar veremedim aslında. sword art online ii olmuş. ii kısmı imdb'de 2 şeklinde ama animede yazan öyle değil. yeni sayfa açmışlar, öncekinin sayfasındaki ikinci sezon bilgileri de girilmemiş. hikaye tamamen farklı, ismine bile uymuyor artık çünkü gun art online falan olmuş artık. böyle tümden değişime gerek var mıydı? emin değilim ama bir kere hikaye güzel, görüntüler güzel. her türlü izlenir zaten.

.kirito'yu ara bölümdeki araştırma işlerine yollayan eleman bu sefer silah ile oynanan oyundaki insanları öldüren tipi araştırması için görevlendiriyor. para mara teklif ediyor, kirito'da ne işim var manyak mıyım? modundan kahraman moduna dönüyor hehe.

.oyundaki sniper'cı kızımız hoş olacak gibi, giriş çekimlerimiz öyle idi. sniper olayı zaten ayrı bir güzel kız ile yapacaklar bu meseleyi. bitişteki koyu saçlı asuna mıydı? tanıyamadım ama onu da dahil edecekler sanki olaya. kılıncı falan bile var o derece yani.

.neymiş efendim prof oyuncularmış, para kazanıyorlarmış. beyin kızartmayan cinsten alet edavat yapmışlar ama manyağın teki öldürüyormuş insanları. kalp krizi olarak görünüyor ama kirito'nun da ilgi alanına giren sanal ile gerçek ayrımını ortadan kaldıracak bir açıklamaya gidiyor bu hadise.

.what is matrix ulan'a gidiyoruz. tabi bunu böyle izlemek yine güzel. açıklamalar da yine güzel ama bakalım silahlara alışabilecek miyiz? hele ilk normal kılınç sonra elfler falan derken şimdi düz silahlar nasıl büyülü olacak arkadaş? diye sormak istiyorum.

--- spoiler ---