8 Temmuz 2014

in the flesh s02e04:

Episode #2.4

--- spoiler ---

.bizim oğlanın patlaması meselesi iyi idi. ilk canlanış anlatımını da beğendim. üstelik baştan beri esas karakter olmasına uygun olarak ilk dirilen de bu oğlan imiş. isyankar abimizin elemana güzel demesini de anlıyorum da bu eşcinsel aşk meselesinin vurgusu yine de hoş gelmiyor insana. bastırılan yarı ölülerin içinde cinsel olarak da baskı yemiş gay bir oğlan. tamam zekice de ne yapalım yani hepimiz eşcinsel mi olalım yani?

.kerhane basılması meselesi, bizim gelgitler yaşayan elamanın sonunda dik durması ve amy'i kapması ile sonuçlanan hadiseler de fena değildi. konuşması iyidi yani bu anlamda ama gürültüye kurban gitti.

.zenci kadının derdi ne hala belli değil, bu sefer de mezar taşında gidip konuştu. oradan birinin uyanmasını bekliyor anlaşılan da ikinci uyanma olmasın şudur budur diye laf ediyordu. üstelik ilk uyananlara da kan kusturuyor. derdi ne bu kadının hiç anlamadım.

.jem olayı da tahminimden farklı şekilde gidiyor. bu yüzden iyi ama iyi de değil gibi. birlikte takıldığı adam sadece kendisini iyi hissettiriyor diye bunu yapıyor gibi. öldürdüğü çocuk da masum bir aşık idi. şimdi tekrar gönüllülerden oldu ve salak salak takılıyor piyasada. zaten yemek masasındaki durum uç noktaydı herhalde. kaç bölüm oldu? ilkin kardeşi var diye masaya oturmadıydı, sonra kabullendi, şimdi yine geri dönmüş gibi oldu. böyle de karakter olmaz yani, abartmışlar.

--- spoiler ---