8 Temmuz 2014

falling skies s04e03:

Exodus

--- spoiler ---

.aksiyon dozunu artırmışlar bu sezon iyi güzel de öyle kafalarına göre oluyor. üstelik görüntüler önceki sezonlara göre daha kötü. aksiyon arttıkça yeşil ekranlar, animasyonlar falan bariz hale geliyor gibi. tom'un bölüm sonundaki atlama sahnesi mesela çok sırıtıyor idi.

.lexi meselesi güzel olacak gibi, o taraftan umutluyum. tom cephesi ise inanılmaz salakça idi, aynı şekilde devam ediyor. adamlar koca sistem yapmış ama kabloyu duvarın hemen dışına bağlamış, üstelik korumasız. nasıl teknolojiymiş arkadaş. çok saçma geldi bana. üstelik zaten duvar meselesi, bunların hapsolması falan hepsi salakçaydı.

.anne ve lexi meselesi yani ana ve çocuğu tekrar birleştirdiler. zaten anne meselesinin de pek bir espirisi yoktu. şimdi lexi'nin bu hali üzerinden takılacaklardır. kendisini aracı olarak görüyor. eshpeni ile konuşmakta beis yoktur diyor. bir tutuyor bizim sarışının bileğini falan kırıyor. değişik oldu bu hatun ya bakalım nereye varacak işler.

.veletlerin beyin yıkama kampı da biraz saçma, hadi düşünce olarak göndermeli falan ama yok efendim ailesini getirip zorla söyletirler de kızcağız buna içerler gidip kaçmak için alet edavat alır, bizim matt hemen cengaverlik yapar falan. neyse ki volm abiler geldi de o cephede de güzel gelişmeler olabilir.

--- spoiler ---