4 Temmuz 2014

in the flesh s02e01:

Episode #2.1

--- spoiler ---

.kötü başladılar ikinci sezona, sıkıldım izlerken. dram tamam da aynı şeyleri döndürüp duruyorlar. neymiş insan beyni yemiş, neymiş yerken abisini görmüş. anladık arkadaş da bir sürü zaman geçmiş, silahlar toplanmış. insanlar bir arada yaşamaya başlamış falan filan. hatta pds olan tiplere uygun memleketler bile kitaplara girmiş.

.esas oğlanımız ray, fransaya gidecek, bu kasabanın baskılarından kurtulacak falan filan. kasabanın özelliği de ilk dirilenlerin buradan çıkmış olması imiş. küçük yerde çekeceğiz falan demek için zorlamışlar işte. neyse bunlar yine genel hikayeyi geliştirir belki ama devamlı bu baskı şeysi de fazla oluyor.

.neymiş makyaj yapmadan barda takılacaklarmış da diğerleri bunlarla kavga edecekmiş. aradan bizim oğlan kaçıp gidecekmiş bu şehirlerden. tamam toplumsal baskı muhabbetini anladık ama aynı düzeyde devam ettiriyorlar. bir de meclis üyesi geldi, pds'lileri toplamış resimlerini duvarına. niyeti neyse öğreneceğiz.

.peder kendinden sandı ama tartıştıkları sırada kalpten gitti. öldü mü kaldı mı? sonra belli olacak ama ikinci diriliş meselesi çok saçma gerçekten. hele ilk dirilenlerin ölmesi gerektiği muhabbeti üzerine giderlerse iyice saçmalarlar, ikinci dirilenler masumlar olacaklarmışmış, ulan dirilince yine beyin yiyecek işte başka çaresi mi var?

--- spoiler ---