4 Temmuz 2014

animals gone wild s01e05:

Surprisingly Human

--- spoiler ---

.şu ana kadar ki en iyi bölümü idi. hakkatten acayip görüntüler vardı. öncelikle timsahı avlayan leopar olayını güzel çekmişler. nasıl denk geldilerse bunca zamandır izlerim ilk defa böyle bir şey gördüm. eleman pustu geldi, arkadan saldırdı, kafatasını ısırdı ve götürdü. nasıl yedi bilmiyorum ama zaten kimse bulaşmaz diye suyun ortasında takılıyor idi herhalde. leopar da façasını alıverdi.

.sonlardaki leopar impala olayı da iyidi, impala 3 metre kadar zıplıyormuş ama leoparımız daha manyak hep zıplıyor, hem kapıyor havada sonra da boğuyor ve öldürüyor. afiyet olsun leopar kardeş. leopar manyaklığı vardı bu bölümde hakkaten.

.yaban tavşanı olayı da garip idi. annesiz kalmış tavşana bakıyorlar sonra doğaya salıyorlar ve hop şahin kapıyor, salacak korunaklı bir yer mi bulamadınız nedir anlamadım ama öyle enteresan idi.

.kedi kavgasına dalan maymun da fena değildi, çok acayip değil ama komik sayılabilir bir görüntü idi. ilk kavga görüntüsünü başka yerden almışlar ama olaydaki kediler ile alakası yok idi.

.denizler içinde misina dolanmış yunusun yardım istemesi de enteresan idi. köpekbalığını yiyen ahtapot o kadar da enteresan değildi ama ne bileyim. kocaman ahtapot zaten yer yani ne yapsın başka?

.seçilen görüntülerde selam veren kertenkele vardı. geyik olsun diye herhalde. elini kaldırıyor hakkaten.

--- spoiler ---