27 Haziran 2014

in the flesh s01e02:

Episode #1.2

--- spoiler ---

.esas oğlan gaymış yahu, devamlı yan karakterlerde yediriyorlardı şimdi esas oğlandan gidecek meseleler. bizim eleman abi karakteri gibi sandımdı ama bildiğin sevgili çıktı. adam askere gidip öldükten sonra ren (esas oğlan) bilekleri kesmiş sonra da zombi olmuş (rotters mi ne diyorlar, her zombi dizisi kendi lafını bulacak herhalde, bunu da şeytan olarak çevirmişler). 

.neyse geçen bölüm dönüşmüş yaşlı karıyı öldüren baba karakterimiz, konu oğlu olunca kabullendi öldürmedi ve üstüne toplumuna tanıttı. bu da göndermeler içeriyor olmalı herhalde. işler başa düşünce olaylar da böyle olur tadında ama bölümün sonunda tedavi edilmemiş zombileri bile öldürmemeleri yine geçen bölüm ölen kadın için ciddi bir saçmalık oldu.

.değişim olacak ren tipi de bunun öncüsü olacak gibi görünüyor. zombilere para ödülü de iyi fikir. ısırıldıklarında neden dönüşmediklerini anlamadım. bir de her ölen zombiye dönüşmüş. bu eğlenceli kızımız da esas tiplerden olacak anlaşılan, o lösemi ile ölmüş, esas oğlan intihar ederek ölmüş. genel bir salgınmış yani. dünyanın sonundan sonrası bu şekilde gelişmiş demek. ilginç tabi.

--- spoiler ---