10 Mayıs 2014

the vampire diaries s05e20:

What Lies Beneath

--- spoiler ---

.en son yazılardaki müziği pek duymuyordum herhalde, az da olsa fena değilmiş. dizi inanılmaz kötü gidiyor hala. her an gezginler gelebilir diye eşyaları falan paketliyorlar. yetmez gibi iki saat konuşmalar, yetmez gibi öpücükler falan derken gezgin geliyor. işe bak sen. hey allahım yarabbim, böyle de salak bir kurgu. ha kaçsalar da yakalarlar belki ama bizim salaklar kaçamıyor bir türlü.

.tyler meselesi de salakça ilerliyor. ince melez olduğunu bile bile dönüşecek elemanın bileğinden çıkacak şekilde zincirliyorlar. sonra bu kaçıyor ama gezginin vücudunu bulamadan ki bir kartal dövmesi arkadaş, arkadaşları alıp götürüyor ve kalıcı hale getiriyor konaklama meselesini. nerden bakarsan bak saçma.

.enzo meselesi en gerzek olan mesele, ulan geri hayata dönmek istiyorduysan niye intikam olsun diye kendini öldürttün. damon zaten hiç öyle karşılamadı. arkadaşı markadaşı ama tutup kardeşini öldürecek hali yoktu ya? elena için zaten insan gibi davranmaya çalıştığını söyledi. tüm bunları düşününce önceki bölümdeki saçmalamanın ne büyük olduğunu söyleyebiliriz.

.üstüne hayalet enzo ortalığı katıyor karıştırıyor. iki vampiri yerlere seriyor. yangın başlatıyor falan. nasıl birden bu kadar eşyalar ile etkileşime geçebildiyse, insanın aklı almıyor. saçma sapan yani, bu sezon dağıttılar kendilerini hiç olmadığı kadar.

--- spoiler ---