20 Mayıs 2014

supernatural s09e16:

Blade Runners

--- spoiler ---

.crowley'de esas karakterlerden bak onu söylemeyi unuttuk ama işleri tamamlarlarsa ölmesi gerekecek. şimdi ilk bıçak olayında bu baştan beri belli idi. hemen arabanın bagajına atabilirlerdi. bir şekilde saklama yolu düşünebilirler idi ya da crowley'nin kelepçelerini hiç çıkartmayabilirler idi. böyle aynı odaya dönüş, cehennemin kralını her gün yakalıyorlar edasında takılmalar. bağımlı crowley'in elindeki pakete bakmalar falan. iyi hoş ama biraz çoktu tabi bu işler.

.hem iki dakikada bağımlılığından kurtulması da olmadı. belki daha o işi bitirmediler. duygusal crowley daha bir iyi aslında. sonunda iyi biri falan olsa diyeceğim ama adam şekerleme çalıyor muhabbeti güldürdü.

.harflerin adamlarından atılan abimiz eureka'nın polisi idi vakti zamanında. kendisi üst düzey büyücü olmuş. kalesini saklamış herkeslerden ve manyak bir kolleksiyoncu imiş. dean'i kolleksiyonuna katma olayı fena olmazdı tabi. ilk bıçak ve kabilin işareti...

.ilk bıçak bedel ile geliyor demişti kabil abi, bedel de dean'in manyak olması olacak herhalde. ölüm makinası, kana susamış dean. eline alınca bıçağı çıldırıyor. ilk öldürdüğü ise magnus oldu.

.işler tamam olunca bıçak crowley'de kaldı. abaddon'u bulunca öldürmek için çağıracak imiş. kontrol crowley'de görünüyor ama kafa ayık mı? o belli değil. sezon sonuna hem melekler hem abaddon işini toparlayacaklar herhalde. meleklerin olayı da iki bölümdür yok.

--- spoiler ---