7 Mayıs 2014

supernatural s09e04:

Slumber Party

--- spoiler ---

.sezon başları haricinde yine olan oluyor ve saçmalıyorlar hehe. oz mu? oz muhabbeti yaptılar lan, masallar alemine dalacağız az kaldı. kötü cadıdır, maymunlardır derken once upon a time aklıma geldi. o da yetmez gibi adamlar o kadar rahat ki dizi içinde dizi izliyorlar. game of thrones muhabbeti döndü, yok efendim kitaplarıdır şudur budur. zaten kendi kitapları cidden varsa ilerde hikayeler arasına girmeyi falan mı bekliyorlar nedir?

.ezekiel her daim yanlarında ölen olursa diriltir, gücü azmış ama isveç çakısı gibi her türlü kurtarıcı, beklediğinden daha uzun süre sam'in içinde kalacak. şimdi sevgili sam lucifer'in bedeni idi. melek vasıtası olması açısından tamam iyi güzel de yine de bir uyumsuzluğu falan yok mu bu işin? patlamasa çatlamasa bile tam güç ve iyileşmek biraz garip geliyor bana artık. ha lucifer'i bile kaldırdı ezekiel nedir denirse de bir şey demem. hikayeyi onlar yazıyor tabi. tabi vakti zamanında mikail ile yerleri de değişselerdi o vakit hehe.

.neyse bölümde pek bir şey olmadığından bahsetmiyorum bile. bu sığınaklarını pek sevmişler herhalde için de tam bir bölüm çekelim demişler. olay olsun diye bilgisayarın kapağını açarken şişe devrilir ve içinden olaylar çıkar.

.bildiğin salak yerine konmalı, dizi içinde dizi saçma bir bölüm yani. bu bölümleri niye charlie'e denk getiriyorlar onu da anlamadım ama ne bileyim hoş olmadı. supernatural evreninden koptuk gibi geldi. tamam eğlenceliydi bir şey demiyorum ama yine de ayıp ettiler bunca bölüme.

.önceden giriş cümlesi vardı, bunu charlie tekrar etti, kitaplardan herhalde ama daha önce crowley'de tekrar etmiş idi. dizi içinde dizi unsurları kendi bilincine ermek gibi bir mana taşıyor sanki. hem iyi hem saçma tabi hehe.

.tüm bu olaylar olurken de meleklerin elleri armut topluyor, castiel'i yerleştirdikleri mekan da pek güvenli, kimseler onu bulamıyor falan filan diye gidiyoruz yani.

--- spoiler ---