18 Mayıs 2014

NextWorld e14:

Future Fun

--- spoiler ---

.gelecekte eğlenceler nasıl olacak diye kafa patlatmış abilerimiz. üç boyutlu meseleler güzeldi baştan. yeni teknolojiler şöyle olacak böyle olacak da ne zaman herkeslerde olacak onu da söylemeleri iyi olurdu.

.su buharı üzerine görüntü yansıtmaları fena fikir değil ama pek de olmamış yani, ilerde daha iyi yapacaklarmış iyi güzel de o buhar nereye gidiyor diye sormak istiyorum. açıklama yapmadılar. 

.animasyon ve oyunculuk meseleleri vardı. iyi güzel de insana bağlı olması nasıl bir fikir o pek iyi olmadı sanki. insan unsurunu ortadan kaldıracak şekle gelecek demelerini beklerdim.

.olayların içine girmek, hava yastıklı kıyafet falan ilginç idi. tabi pek yeterli olmaz gibi geliyor insana. direkt beyne bağlanacak bir teknolojiye hiç gelmedik. matrix falan eğlencesine bari olaydı iyidi ya hiç girmediler.

.bunlar haricinde g kuvvete dayanıklı giysiden, zemine uyacak çadıra falan geçtiler. en sonunda da uzaya çıktılar. adamlar o kadar eğlenecek ki dünya yetmeyecek. yerçekimsiz ortamdan uzay turizmi ve eğlencelerine geçecekmiş olay.

.biraz sallamasyon oldu yani, giriş kısmı fena değildi sonrası sıkıcı oldu. pek de bir şey demediler aslında. beyin sinyali ile yönetme konusunda daha iyi bölümler izlemiştim.

--- spoiler ---