4 Mayıs 2014

continuum s03e06:

Wasted Minute

--- spoiler ---

.gelecekten gelen alec'i hapse attırdı kierra, sonra ihanet üzerine konuşuyor falan filan. tutup bu zamanın koruyucularına güveniyor. baştan beri düşman gibi gösteriyorlardı. şimdi tutmuş geçmişteki kierrayı bunun elemanlarından biri öldürmüş. baştaki kadının haberi yok gibi davrandı ama bölüm orada bitti.

.bölümün konusu gelecekte kullanılan bir kimyasal silah ve panzehir üreten şirketin aynı zamanda silahı da üreten şirket olması meselesi idi. bir gönderme vardı tabi bunda. gelecekte olabilecek bir şey. şirketlerin dünyayı ele geçirmesi meselesi de aynen öyle. liber8 salak salak yöntemlere başvurmasa belki kötü falan demeyeceğiz, adamlar haklı diyeceğiz de öyle de yaptırmıyorlar.

.kim bilir dizi çok uzarsa taraflar değişir gibi geliyor bana arada. zaten bu zaman koruyucu abilerin durumu da buna bir örnek idi.

.kierra şimdiki alec, alec 1.0 ile iş yapacak gibi. geçen bölüm tam tersi işler kapanmış gibiydi. fazla oynaklık var ama genel hikayede taşlar yerli yerinde gibi duruyor. en azından birşeyler ilerliyor, konu hakkında bir fikrimiz oluyor. bu sezon biraz daha iyice ilerliyor yani.

.ilk görüntülerdeki kierra'nın kafasına silah dayaması çok saçmaydı bu arada. nasıl bir hastaymış ki silahı ile yatırıyorlar falan hehe. o değil de tam sıkacak kafaya pat panzehir geliyor, o hele hiç olmadı.

--- spoiler ---