25 Mayıs 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e21:

Ragtag

--- spoiler ---

.ward'ın iyi yönü muhabbeti ve bir miktar geçmişi muhabbeti ile geldiler. sezon sonuna iyi yapacaklar herhalde ama köpeğini vurma sahnesi fenaydı. ilkin vuramadı dedim bak ancak böyle iyi biri olduğuna inanabilirim senin sonra dürbün ile gösterdiler hayvan koşarken, hem de yazık yavrum avladığını getirmeye giderken, sonrasını göstermediler ama arkadaşlarını denize attığına göre vurdu diye düşündük.

.şimdi sevgi, bağlılık en büyük zayıflık ise baba rolündeki garrett için de benzer durum geçerli olmalı ama daha oraya gelemediler. adam ölecek oldu mu bizim ward heyecan yapıyor falan filan. hydra ve robot olma meselelerini birleştirdiler. hydra'ya nasıl ne ara katıldı ya da madem uzaylılar ile takılıyor neden iyileştirmediler onları hiç anlamadım.

.hydra'nın ne olduğu bile karıştı bu yüzden, adama en son uzaylı iyileştiricisi verdiler de kurtuldu. bunun için neyi bekliyordu onu da tam çözemedim ama bir hazırlıktır, bir hengamedir öyle gidiyor devamlı, yarısı boşa konuşuluyor gibi geliyor bana.

.böyle bıdı bıdı konuşmak yerine az ve öz konuşmaları tercih etmeliler. ne hikmetse bilim kurgulu dizilerin hepsinde bu mallık var. çok konuşan çok bilir sanıyorlar herhalde.

.sezon sonuna bizim takım imkansız durumda kaldı, inek tiplerimiz de denizde kaldı. her şeyleri kim kurtaracak bakalım göreceğiz. skye'ın truva atı ile kurtulurlar ise yazıklar olsun diyorum şimdiden. bu arada skye'de canavar çocuğu imiş.

--- spoiler ---