26 Nisan 2014

the tomorrow people s01e15:

Enemy of My Enemy

--- spoiler ---

.beklentilerimi düşürüyorlar iyice, bizim oğlan alışveriş merkezinde cara'nın çetesine yardım ediyor ama bundan kimsenin haberi olmuyor mesela. mümkün mü bu? oraya gelene kadar bin tane mesele var aslında da devamlı insanın gözüne gözüne yapıyorlar.

.mesela sinüslerindeki bomba da yeraltına inildiğinde ulaşılması mümkün olacak şekilde tasarlanmalıydı? ha böyle bir ihtimal varsa bu julian denen salak bunu hesap edebilmeli idi. hem stephen'i yanına alıyor, garanti istiyor öldürülmeyeceğine dair hem de sırf sinyal ulaşamadı diye ölüyor nerdeyse. görevi başarsa bile kafası patlayacaktı yani hehe. şaka gibiler.

.bunlar haricinde yok efendim cara ile john meselesi, yok efendim sorumluluktur, güvendir, emir komuta zinciridir, triptir falan derken bunalttılar beni. birlikte devam edecekseniz edin. sonunda neymiş meşgullermiş. öyle ast üst ilişkisi mi olur lan? neyse yapacak bir şey yok, cara aşk üçgeni meselesi cidden çok gereksiz idi. bitirirler belki böylelikle.

.amca karakterinin yeğenini sevmesi dokunaklı gibiydi sanki de kaç kez buna aykırı işler yaptı. bundan sonra da yapar gibi geliyor bana. karakterler tutarlı olsa keşke.

--- spoiler ---