26 Nisan 2014

supernatural s08e16:

Remember the Titans

--- spoiler ---

.yunan tanrıları ile geldiler bu sefer. mitolojiden dem vurdular bir sürü. sam Prometheus ile Artemis arasındaki ilişkiyi sezmiş de o yüzden kurtuldular. bak sen allah'ın (zeus'un) işine. adamlar zeus avladı sonuç olarak, tamam kızı yaptı ama yine de tanrı falan derken iyice abarttılar sanki.

.üstelik güzel de planlanmış bir durumdu ama salak ana karakterinin gidip zeus'u kapanından çıkarması yüzünden işler berbat oldu. bütün bölümü sadece o duruma endekslemiş olmaları da beni sinir etti.

.ha bir de yok efendim kevin çözemiyormuş bu kadar zaman, castiel nerelerdeymiş belli değilmiş. ulan bölüm dolduruyoruz deyin tamam da böyle mazeretlerle gelmeyin. dean'in duası fena değildi ama yine de yemedik hiç birini.

.sam'e yine bir haller olacak, bir kere bıktık bundan. genel hikayeyi sona saklıyorlar, bundan da bıktık. yan konuları devamlı tekrar ediyor. bu da bıktırıcı. geriye salak salak muhabbetler kalıyor ki bir tek o sıkmıyor sanki.

.mitolojileri bilmeyince yavan bir bölüm de oldu tabi Prometheus insanlık için zeus'un ateşini çalmış. o yüzden insanlık gelişmiş yoksa tanrılar hükmedecekmişmiş falan da filan işte.

--- spoiler ---