16 Nisan 2014

the tomorrow people s01e14:

Brother's Keeper

--- spoiler ---

.iyi bir yere götürebilecek iken salladılar resmen meseleleri. amca iyi mi kötü mü? bir iyi bir kötü gösteriyorlar. bir çatır çutur adam öldürüyor. bir kardeşini seviyor falan. bu arada nasıl abi ise daha küçük gösteriyor. kimin ne olduğu belli değil hiç bir şekilde yani.

.neyse ikiz kardeş varmış. biri insan biri süper, birlikte kiralık katillik yapıyormuş. jedikiah da kendini kaybetti bunlar üzerinde deney yapabilirim diye. aklındaki kardeşinin süper güçlerini almak falan herhalde. şimdiye kadar deneyip başaramadı ama kardeşi hala sağlam, en azından arafta sağlam.

.neyse buralara daha çokça gireceğiz, baba karakterimiz buzda donmuş duruyor. oğul onu bulup uyandıracak herhalde. anne'nin süperliği tamamen gizli durumda. kimsecikler bilmiyor yani. nasıl bir süperse süper saklamış güçlerini demek.

.john ve cara meselesi de olabildiğince saçma şekilde ilerliyor. cara'nın kararlarından memnun değilmiş, kiralık katil göndermesini eleştirdi ve kendisini de öyle yapacağını düşündü. şimdi ulan karı baş düşmanı öldürmeye çalışıyor yanlış oluyor. diyelim kendisi öldürebilecek iken öldürmüyor yanlış diye. adam devamlı öldürüyor ama... nasıl bir kötü karakterse herkesler seviyor abiyi, öldürmek isteyen az. bir de suikast yapınca suçlu duruma düşüyorsun. doğrusu neymiş tribine bandığım? carayı savunmak istemiyorum o da saçmalıyor ama cidden çok saçma.

--- spoiler ---