19 Nisan 2014

The Originals s01e18:

The Big Uneasy

--- spoiler ---

.verilen aralar yarım yamalak gidişatı da bozuyor. durduk yere bir iki hafta ara verildi sanki. şimdi bir sürü karmaşa olmuştu. neydi onlar? klaus niye kafaları yemiş idi? rebekah gitti miydi? ondan mıydı? unuttum hepsini.

.olaylar komplo üstüne komplo ile devam ediyor. klaus elijah arkasından iş çeviriyor. marcel'i yine kimse öldüremiyor niyeyse. adamın sanki bir gücü varmış gibi, kurt adamlar ve cadılar derken işler aynı yani.

.barış göstergesi olarak bir etkinlik de olmazsa olmaz derken marcel olayı baltalıyor. önce şehri yok etmem gerekse bile geri alacağım diyor. o kadar güçlü karaktere karşılık marcel'in ne gibi bir planı olabilir? kendi kendilerine de diyorlar ama işte cevabı yok. elijah niye öldürmedi bu elemanı çok saçma oldu.

.küçük kurdumuz ve bebeği meselesinin de boku çıkacak anlaşılan. cadıların ataları çocuğun ölmesini istiyor. elijah pek bir bağlı bu çocuk ve anasına, klaus kıskanmaya mı başlamış nedir? saçma sapan işler işte. delikanlı abimiz elijah klaus'u tehdit falan etti de hepsi boş tabi, en güçlüleri klaus iken ne olacakmış? ne yapabilecekmiş? öyle konuş dur başka bir şey yok arkadaş.

--- spoiler ---