20 Nisan 2014

arrow s02e19:

The Man Under the Hood

--- spoiler ---

.vakti zamanında slade'i öldürmeyi seçmiş bizim oğlan. üstelik elinde tedavisi olmasına rağmen. şimdi hikayeye bu açından bakınca iyi güzel de, ulan ilk tedaviyi ver sonra öldür. ölmüyor işte mirakurulu adamlar. bu nasıl kafadır? o görüntüleri henüz görmedik ama anlattıklarına göre daha da göstermezler herhalde.

.ivo denen doktorun da kolu kangren olmuş, kolay ölüm falan olmaması fikri en azından bu sefer tutarlı oldu ve adam öldü. ölmeseydi, bir de onu kanlı canlı görsek iyice sinirlerimi bozacaktı çünkü.

.thea hala triplerde, bir kağıdı imzalamıyor diye parasız kalacak bizim zenginler. şimdi nasıl olurda şirketi tamamen elegeçirir o kısmı hala çözebilmiş değilim ama sevgili terminatörümüz yine terminatör gibi oldu. mirakuru verdi slade... vuruldu öldü dediydik ama hala göreceğizdir kendisini demek.

.laurel'in arrow'un kimliğini bilmesi, babasına biliyorum demesi ve babasından ders alması meselesini de pek beğenmedim. vakti  zamanında rozetimi satardım diyor, sonra ne oldu da değişti? arrow adam öldürmüyor diye mi? e önceki öldürdükleri? şehrin öyle tiplere ihtiyacı var diyor. iyi de bu kafadaki biri baştan beri öyle düşünür. karakter tutarlılığı yok. iş olsun diye böyle, başta da iş olsun diye peşindeydi zaten.

.roy gitti dediydik de geri geldi, onun kanından diğerlerini süper güçlü yapmış. planları güzel yine slade abimizin. allah muvaffak eder inşallah.

--- spoiler ---