30 Nisan 2014

supernatural s08e20:

Pac-Man Fever

--- spoiler ---

.bilgisayarcı kızımız ve cinli bir bölüm idi. mavi gözlü cinimiz insanların içini sıvılaştırıyor imiş. korkudan besleniyormuş ve sam yamulmuş durumda oturalım dinlenelim diye geyik yaparken charlie olay ile çıkageliyor karşılarına. şimdi niye böyle bir şey yapıyor onu hiç anlamadım ama kansas denen yere annesi için geldiğinde bunlara da mı uğrayalım demiş gibi bir şey.

.alakaya maydonoz yani, sezonun bitmesine şu kadar kala alakalı bölüm yapmak çok mu zordu? ha kötü müydü? değildi ama niye alakasız bölüm yapıyorsunuz arkada, illa isyan mı etmek lazım? bu arada hep diyeyim diyorum. bu oğlanların mimikleri aşırı arttı. kaşlar gözler yerinde durmuyor. fazla oyunculuk da hoş olmuyor yani.

.neyse bunlar mekanlarında takılırken kızımız olayla gelir, fbi'cilik oynarlar kostüm falan bakarlar, öyle sahneler ile geçip gider. adli tıp uzmanı kadıncağız da kötüymüş. aman da aman işte, ha bir de oğlu varmış.

.charlie'nin korkusunu pek beğendiği için yakalar onu, anasını kaybetmekten korkuyor imiş. bir oyuna hapseder beyninde ve dean'de bilmem ne kökü içerek rüyalarına dalar. kolay yoldan insepşın yani. bu olayı bir kere daha gördüydük sanki de pek hatırlayamadım şimdi. kimin rüyasına dalacaksan onun saçından alıyorsun bir kıl hehe.

.dean'in charlie'yi oyunu oynamamasına ve anasını bırakmasına ikna ederek içine düştüğü döngüden kurtarması ile bölümümüz de sona erer. beyni lapa olmaktan kurtulur. dean sam'in ölümünden korkmaktadır, bol sarılmalı şekilde de olaylar biter. sonunda kevin'ı aramaya koyulurlar. bizlere de boş biraz da hoş bir bölüm izletmiş olurlar.

--- spoiler ---