27 Nisan 2014

supernatural s08e17:

Goodbye Stranger

--- spoiler ---

.castiel ile geçen bölümler iyi hakkaten bu sonuca vardım artık. devamlı bir gelip bir gidecek artık ona da bir şey diyemiyoruz. kendilerini tekrar ediyorlar. sezon sonuna bu meseleler iyi olurdu aslında ama şimdilik melek tableti ile uzaklaştı castiel.

.naomi necidir hala belli değil, cenneti ne olursa olsun korumaya çalışan bir karakter anlaşılan. kötü karakterde oynaması biraz üzücü ama belki sonra tekrar iyi olur kim bilir hehe. dean'i öldür diyen herkesler kötüdür tabi.

.ağzını burnunu dağıttıktan sonra ailemsin dediği vakit castiel kendine geldi, bu aile vurgusu da tekrarın tekrarı ama yine de kötü hissettirmiyor. üstelik öncelikle tableti eline alsa baştan bu kadar olaya da gerek kalmayacakmış. taşı kırmaları ve castiel'in tablete dokunması da alternatif bir senaryo olabilirdi. üstelik sonunda yine castiel tableti almış oldu. beni öldürmeden alamazsın diyordu hani hehe?

.meg'in konuşmalara hafif kıl olsam da sonunda yine bir komikliği ve fedakarlığı oldu hatunun. şeytanları öldürecekler, cehennem kapısını kapatacaklar diyor. crowley'den o kadar tiksinmiş ki varsın olsun diyor. crowley abimiz zaten en sağlam tiplerinden, ne istediğini bilen karakter hehe.

.naomi ile muhabbetleri de fena değildi. pek eski canlılar iyi güzel de tabi bunların iş başında olması da biraz garip. o kadar müthiş canlı varken bunlar kademede daha altlarda kalıyor olmalıydı. lucifer geri gelse iyi olur aslında.

.testler sam'in atomik düzeylerini bozmuş. arada kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor. dean'in de durumdan haberi oldu. ölmeyeceği belli ama işte böyle takılacaklar anlaşılan. kalan bölümler testlere ve sam'in ıkınıp sıkılmasına gider diyorum.

--- spoiler ---