27 Nisan 2014

arrow s02e20:

Seeing Red

--- spoiler ---

.çok berbat bir bölüm oluyordu ki sonundaki ani kaza sahnesi ve annesinin ölümü ile biraz toparladılar. ha yine güzel olmadı bence. çünkü birini seç demişti. aynı shado ve sarah meselesi gibi ve oliver seçemedi. annesi seçti, bu durumda ikisini de öldürmesi gerekiyordu ama thea'yı öldürmedi. ikisini öldürse on numara olurdu belki. belki oliver kafayı yerdi bilmiyorum artık.

.roy meselesi tam karın ağrısı idi. mirakuru verip kaçamayacağı şekilde bağlamadan tutuyorsun elemanı, oradan saçmalık başlıyor. sonra bölüm sonuna kadar yok efendim kurtarılır kurtarılmaz falan diye iki saat tartışma, ölen insanlar, oliver'ın bacağının sakatlanması falan derken bitiyor mu?

.bitmiyor bir de sarah ile ayrılıyorlar bu iş yüzünden. neymiş umut ışığı olan başka biri lazımmış oliver'a hey allahım ne saçma sapan işler derken bunaldım da bunaldım. neyse ki slade yine gitti bir manyaklık yaptı o iyi oldu.

.bundan sonra oliver iyice çıldıracak herhalde. anasının intikamı diye ortalarda dolaşacak falan filan. bakalım ne olacak.

--- spoiler ---