10 Nisan 2014

supernatural s08e01:

We Need to Talk About Kevin

--- spoiler ---

.final iyi değildi, yeni sezon da iyi başladı denemez. aynen önceki gibi pat diye çıktı kapalı olduğu yerden. önceden cehennemden çıktıydı, sonra sam kafesten çıktı şimdi dean araftan çıktı. ulan bir çıkmayın bari. bütün sezon uğraşıyorsun sonra da pat diye çıkıyorlar. neymiş efendim araftan insan çıkabiliyormuş. bir portal varmış. diğerleri çıkamıyormuş. oldu bitti...

.bu kadar yaratık varken nasıl hayatta kalmış, dick nasıl peşinden gelip öldürmemiş? oralar imkansız işler aslında. en başında ölürken çok yakında olmak dedi de sam de diplerinde idi. yine pek iyi tasarladıkları söylenemez.

.üstüne bir de yaratık dost edinmiş kendine, aralarında ne var anlayamadım. gizliden gizliye konuşmalar falan dean yaratık kanıyla falan mı beslenmiş hehe? var bir yamuğu da çözemedik henüz, belki bunu hayatta kalmasının açıklaması olarak kullanırlar.

.sam'in hikayesi ise daha bir saçma, köpeğe çarpmış da her şeyden vazgeçmiş de veteriner kızla birlikte bir yıl takılmış. yok artık daha neler? bir de böyle deneyelim tarzında bir hikaye sallamışlar sam için.

.kevin hikayesi iyi idi bir tek, bu sezonun kadrolu elemanı olacak herhalde, asyalı bir tip de lazımdı belki diziye ondan getirdiler. şimdiye kadar hiç görmediydik sanki. neyse kevin crowley elinden kurtulmuş. crowley'de şeytanlar ile ilgili tablet varmış ve dünyadaki tüm şeytanlardan kurtulma yolunu öğrenmiş. sezonun meselesi bu mu olacak peki?

.crowley ile takılmak iyi güzel de ne bileyim yine de sezonluk konu için pek de iyi gelmedi bana. üstüne castiel yine ölmüş, üçüncü ya da dördüncü kez ölüyor ve yine gelecek herhalde. eleman diğerlerinden beter kenny gibi devamlı ölüyor. yapmayın etmeyin.

--- spoiler ---