11 Mart 2014

the walking dead s04e13:

Alone

--- spoiler ---

.diziyi bu karakterler üzerine yıktılar resmen, kaç kişi kaldı diğerleri ne yapıyor o da belli değil. üstüne yok efendim okçuluk öğretmedir, piyano çaldırmadır, garip yakınlaşmalardır falan derken köpektir köpek diye kapıya koşar ve zombiler içeri dalar. sonra da sarışın kızımız kayıplara karışır. bir araba gelir götürür. daryl'de serseri takımına katılır. 

.böyle de saçma sapan bir durum yani, ne desem bilmiyorum. daryl'e bile salaklık yaptırıyorlar ya bir şeyler olsun diye. o çok yazık oluyor. üstelik milletin yemeğini yiyip evinde beklemek nedir arkadaş? hoş geldiniz yemeklerinizi yedik mi? diyecekler kafalar nasıl güzel oldu böyle anlamadım.

.diğer tarafta maggie tarafında da olaylar inanılmaz saçma gidiyor. alkolik abimiz ve sasha birlikte hareket ediyordu. siste takıldıktan sonra kampta bu ikisinin konuşmasını duymuş maggie ve kendi başına hareket etmeye karar vermiş.

.son durak diye bir yer, herkesler oraya gidiyor görünüyor. doğru tahmin ile maggie de oraya gitmeye karar verdi. ilk duraktan itibaren herkes herkese neden not yazmıyor diye düşünürken ilk defa bunu maggie akıl etti ve notunu bıraktı.

.iki zencimiz geriden gelirken uygun bir bina görünce sasha ayrıldı. öpücük falan ne ayak anlamadım ya neyse binaya kendi başına gidiyor. ulan nasıl tek başına temizleyeceksin? o kadar şeyi nasıl kuracaksın? çatıda ürün yetiştirmekten yağmur suyunu tutmaktan bahsediyor. şaka gibi yani düşününce ama yine de ayrılıyor sanki olacakmış gibi.

.bir de bakıyorsun maggie'de vazgeçmiş bunları bekliyor. güler misin ağlar mısın bu işe? şaka yapıyorlar yani toptan. sonra birlikte kuvvet doğar hesabı birleştiler ve glenn de son durak yazısını gördü ve bölüm bitti.

--- spoiler ---