22 Mart 2014

supernatural s07e06:

Slash Fiction

--- spoiler ---

.arabada şarkı söyleme sahnesine koptum, pek bir güldüm niyeyse. ahanda sahne de şudur. mimikler falan harikaydı cidden. herhalde sevgili kardeşlerin en iyi anı olarak hafızalara kazınacak bu çünkü yine küs yaptı sammy oğlanı. amy'yi öldürdün diye araları bozulacak sam de kötü mü olacak hehe 7 sezon geçti bir türlü kötü olamadı. demek olmayacak bu oğlan kötü. böyle gri kalacak falan filan. 

.hele duvarı kaşıma, cehennemi hatırlarsan delirirsin muhabbetine yaratıkların gözünden de teyit etmiş oldular ama delirmedi eleman niyeyse. delirse de kurtulsak, toparlayamayacaklar diye böyle yapıyorlar belki ama yine de maalesef tekrar oluyor. tekrarın da tekrarı hatta.

.bir kere ölmüşlerdi fbi peşlerinde iken, yine aynı muhabbeti yaptılar. bu sefer şerif rolünde battlestar galactica'nın binbaşısı saul abimiz de vardı. en sonunda öldürdüler ya yine de günü kurtaran abimiz o oldu.

.bu leviathanların başı da bir garip bir tip imiş. zengin nüfus sahibi ama aynı zamanda hafiften eşcinsel bir haller hissettirdiler. crowley bununla anlaşmaya yapmaya geldi ama ağzının payını aldı gitti. muhtemelen bizim oğlanlara gidecek anlaşma yapmaya ve oradan birlikte mücadele falan edecekler.

.bobby olayı da fena değildi, boraks meselesini kazara bulmuş oldular ama yavaşlatıp kafa kesiyorlar sadece, tam olarak öldürmek değil. bir de bunlar eğer sıvı ise kafa kesince niye yavaşlıyorlar onu da anlamak zor. belki beyin hücrelerinin kanları daha mühimdir. en mühüm sıvılar orada toplanıyor demek. dna ile çoğalma ve anıları kopyalama falan muhabbeti biraz geliştirme denebilir. tabi elli rolde göreceğiz belki tipleri. yakışmış aslında insan öldürmek, devmalı kurtarmaktan sıkılmışlar gibi...

--- spoiler ---