21 Mart 2014

supernatural s07e05:

Shut Up, Dr. Phil

--- spoiler ---

.şimdi bunlar bu cadı çifti öldüremediği için mi öldürmediler? yoksa bildiğin yaratık işte, bir sürü adam öldürdü ve öldürmeye devam edecek. ne diye bıraktı gitti dean? daha işte üzerinden atamadığı çocuğu için öldüren sevgili yaratık meselesi var. bu elemanlar da angel kadrosundan spike mıydı o abimiz, hatunun adını hatırlayamadım ya neyse işte.

.evlilik danışmanı gibi takıldılar. bölümün son dakikalarına kadar ne olduğu belli değildi. büyü torbaları falan havalarda uçuştu, sonunda ikisi de büyücü çıktı ve aralarındaki sorunlar yüzünden insanlar ölüyormuş.

.bunlar da ikisini bir araya geldiği yere büyü ile daldılar ama donmuş tavuk bacağı kullandığından büyü tutmamış hehe. çok şakacılar, daha sonraki muhabbetler de çok şakacıydı ama kendileri ile dalga geçmek oldu. daha kötüsü peşini bırakmamaları gereken canavarlardandı. ha pek güçlüler gibi ama yine de olsun.

.leviathan elemanı da bir türlü gelemedi. gelince de aradan çıkartılan bir eleman gibi bir şey oldu. öldürme yolu falan mı verecek bunlar ondan mı önemli dedimdi ama sadece dondurdu elemanı. ne bileyim şaka gibiydi. biraz güldürdü. kendileri de sıkıldı herhalde bu işlerden.

--- spoiler ---